Yesterday I ate a delicious soup, and here you have Hannah's recipe!
This is a butternut squash:

Ingredients:
1 butternut squash
4 cloves of garlic
1 teaspoon of vegetable stock
olive oil
milk (optional)
Preparation:
Remove the skin and the seeds of the butternut squash and cut it into large pieces. Take the skin off the garlic. Put it all in a large baking tray and drizzle lightly with olive oil. Then, roast it at about 200C in the oven for 40 minutes (turn it after 20 minutes).
After it is roasted, put it in a blender and add some water or milk.
Finally, put it in a saucepan and add the vegetable stock.
Enjoy it!
2 comentaris:
Hola Judit,
Com et va l'anglès? Fa molt bona pinta aquesta recepta i les fotos de Totnes són molt maques. Els del grup d'instrumental hem continuat venint cada dia a l'escola.(Radi)
La classe sense tu està molt trista. Estaré molt contenta quan tornis amb nosaltres.(Sole)
Et trobo molt a faltar, t'envio un petó. (Maria F.)
Ara tinc més feina perquè vaig a Sant Francesc a fer un curs de mecànica i soldadura, però m'agrada molt. (Driss)
Tinc ganes que tornis per poder aprendre a parlar una mica de català. (Driss Dalouh)
Aquests dies he avançat molt i ja vaig pel llibre 3. (Soufiane)
Petons de part de tots i fins aviat!
El grup d'instrumental
HELLO!
I am happy that you are fine! I will see you next week!
Take care!
Publica un comentari a l'entrada